View as
Αμαρού 2018 Επεισόδιο 8 (Audio) 01:21:32 Αμαρού 2018 Επεισόδιο 8 (Audio) Audio Duration : 01:21:32 Αμαρού 2018 Επεισόδιο 8 Audio

“Μεταχειρίσου την αλήθεια ως αλήθεια – και το όνειρο ως όνειρο”, υπογραμμίζει ο Πρεμ στο 8ο Επεισόδιο του Αμαρού, “και η ζωή σου θα πάψει να είναι μπερδεμένη”.

Κατά την τελευταία μέρα της διεθνούς συνάντησης στην Αυστραλία πέρυσι, ο Πρεμ έριξε φως στη διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, και τι χρειάζεται για να ζήσει κάποιος μια ζωή με χαρά, διαύγεια και σκοπό.

Βυθιστείτε στο όγδοο επεισόδιο για μια μοναδική αξιολόγηση της πραγματικότητας.

Αμαρού 2018 Επεισόδιο 7 (Video) 01:05:45 Αμαρού 2018 Επεισόδιο 7 (Video) Video Duration : 01:05:45 Αμαρού 2018 Επεισόδιο 7 (Video)

Χαρά. Καλοσύνη. Διαύγεια. Επίγνωση. Πληρότητα. Αυτό ήταν το πρόγραμμα που έθεσε ο Πρεμ για την προτελευταία μέρα της διεθνούς συνάντησης που έγινε στην Αυστραλία πέρυσι, καθώς μίλησε για την σπουδαιότητα της γνώσης – και της συνειδητοποίησης – των προτεραιοτήτων μας κάθε μέρα.

Σε μια ομιλία που άλλοτε ήταν ξεκαρδιστική, άλλοτε σοβαρή, αλλά πάντοτε από καρδιάς, ο Πρεμ φέρνει το έξυπνο χιούμορ και τη σοφία στο καθετί, από τον δεσμό γονιού με παιδί, στις συνέπειες που έχει η επικέντρωσή μας στο καλό (ή το κακό) στη ζωή μας.

Η ζωή μας είναι γεμάτη αλλαγές και αβεβαιότητα, παρατηρεί ο Πρεμ. Αλλά η ικανότητά μας να απολαμβάνουμε, να έχουμε διαύγεια και ευγνωμοσύνη, δεν γερνάει ούτε αλλάζει, ισχυρίζεται – αρκεί να δίνουμε προτεραιότητα σ’ αυτά που πρέπει.

Απολαύστε το έβδομο επεισόδιο (και όλα τα προηγούμενα επεισόδια) από το Αμαρού 2018.

Είσαι πιο σοφός απ’ ό,τι συνειδητοποιείς 00:02:14 Είσαι πιο σοφός απ’ ό,τι συνειδητοποιείς Video Duration : 00:02:14 Η σοφία που αναζητάς από τον κόσμο, βρίσκεται μέσα σου.

Η κωμωδία ή το χιούμορ έχουν μια δόση αλήθειας, αλλιώτικα δεν είναι κάτι αστείο!

Κι είναι αστείο το ότι σε όλα τα άλλα, σε όλα όσα κάνουμε… Πηγαίνεις σε μια τράπεζα; Η ουρά πού ξεκινάει, ξέρουμε. Πηγαίνεις, παίρνεις έναν αριθμό, αριθμό προτεραιότητας και παρακολουθείς το καντράν. “Ωραία, ποιος είναι ο αριθμός τώρα”. Ώστε να ξέρεις! Αλλά όταν ερχόμαστε στον εαυτό μας, δεν έχουμε ιδέαν!

Και όταν το προτείνω αυτό, πολλοί λένε: “Τι εννοείς να ‘γνωρίζω τον εαυτό μου;’ Φυσικά και ξέρω τον εαυτό μου. Το όνομά μου είναι: τάδε”. Αλήθεια; Αυτό ήταν το όνομά σου προτού βγεις απ’ τη μήτρα; Όταν γεννήθηκες, ποιο ήταν το όνομά σου; Όταν γεννήθηκες, εκείνη την ώρα.

Διότι δεν υπήρχες. Επισήμως, δεν υπήρχες. Το πιστοποιητικό γεννήσεώς σου δεν είχε υπογραφεί ακόμα. Δεν είχες ένα κομμάτι χαρτί που να πιστοποιεί ότι υπάρχεις, αλλά υπήρχες. Βάσει ποιας δύναμης υπήρχες; Γνωρίζεις ποια είναι;

Η σοφία που αναζητάς απ’ τον κόσμο βρίσκεται μέσα σου. Το γνωρίζεις αυτό; Είσαι πιο σοφός απ’ όσο συνειδητοποιείς. Το γνωρίζεις αυτό;

Αν λοιπόν δεν το γνωρίζεις, δεν νομίζεις ότι θα ήταν καλό να γνωρίζεις τον εαυτό σου, ώστε να γνωρίζεις ποιος είσαι, τις δυνάμεις που έχεις, πώς μπορείς να προχωρήσεις μπροστά. Και φυσικά, όταν ερχόμαστε στην αγάπη, αν δεν γνωρίζεις τον εαυτό σου, πώς θ’ αγαπήσεις τον εαυτό σου;

Αμαρού 2018 Επεισόδιο 7 (Audio) 01:05:45 Αμαρού 2018 Επεισόδιο 7 (Audio) Audio Duration : 01:05:45 Αμαρού 2018 Επεισόδιο 7 (Audio)

Χαρά. Καλοσύνη. Διαύγεια. Επίγνωση. Πληρότητα. Αυτό ήταν το πρόγραμμα που έθεσε ο Πρεμ για την προτελευταία μέρα της διεθνούς συνάντησης που έγινε στην Αυστραλία πέρυσι, καθώς μίλησε για την σπουδαιότητα της γνώσης – και της συνειδητοποίησης – των προτεραιοτήτων μας κάθε μέρα.

Σε μια ομιλία που άλλοτε ήταν ξεκαρδιστική, άλλοτε σοβαρή, αλλά πάντοτε από καρδιάς, ο Πρεμ φέρνει το έξυπνο χιούμορ και τη σοφία στο καθετί, από τον δεσμό γονιού με παιδί, στις συνέπειες που έχει η επικέντρωσή μας στο καλό (ή το κακό) στη ζωή μας.

Η ζωή μας είναι γεμάτη αλλαγές και αβεβαιότητα, παρατηρεί ο Πρεμ. Αλλά η ικανότητά μας να απολαμβάνουμε, να έχουμε διαύγεια και ευγνωμοσύνη, δεν γερνάει ούτε αλλάζει, ισχυρίζεται – αρκεί να δίνουμε προτεραιότητα σ’ αυτά που πρέπει.

Απολαύστε το έβδομο επεισόδιο (και όλα τα προηγούμενα επεισόδια) από το Αμαρού 2018.

Αμαρού 2018 Επεισόδιο 6 (Video) 01:09:00 Αμαρού 2018 Επεισόδιο 6 (Video) Video Duration : 01:09:00 Αμαρού 2018 Επεισόδιο 6

“Θα επέτρεπες στην καρδιά σου να γίνει ένα με αυτή την απολαυστική εμπειρία της ζωής, της χαράς μέσα σου;” ρωτά ο Πρεμ στο έκτο επεισόδιο του Αμαρού 2018.

Έχοντας ολοκληρώσει πάνω από τον μισό χρόνο της συνάντησης που έγινε στην Αυστραλία πέρυσι, ο Πρεμ μίλησε με ειλκρίνεια για την πάλη ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό, και την απελευθέρωση που έρχεται μέσω της γνώσης του εαυτού μας, με τη χρήση των πρακτικών τεχνικών που διδάσκει για να εστιάζουμε την προσοχή μας σε μια εσωτερική εμπειρία.

Σε μια ομιλία που κυμαίνεται από ποιητική μέχρι πραγματιστική, ο Πρεμ δείχνει τον δρόμο προς την μέγιστη απόλαυση της ζωής. Μην χάσετε αυτό το δυνατό επεισόδιο.

Βυθιστείτε στο έκτο επεισόδιο αυτής της σειράς εννέα επεισοδίων από το Αμαρού 2018.

Επενδύοντας στον εαυτό σου 00:05:48 Επενδύοντας στον εαυτό σου Video Duration : 00:05:48 “Μιλώ για μια χαρά που πηγάζει μέσα από την καρδιά, ως άνθρωπος που είσαι – όπου...

Θα μιλήσουμε για σπόρους. Κάτι που πρέπει να κατανοήσουμε: ασχολείσαι με κάτι κάθε μέρα. Στην αρχή, ασχολιόσουν με το παιχνίδι. Γι’ αυτό χρειαζόσουν παιχνίδια. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι γονείς σου σου πήραν παιχνίδια, ίσως είχες περισσότερα απ’ όσα ήθελες, αλλά στην αρχή ήθελες να παίζεις. Μετά ήθελες να πηγαίνεις σχολείο, και επένδυσες στη μόρφωσή σου. Οι γονείς σου επένδυσαν αλλά κι εσύ, επίσης, έπρεπε να πηγαίνεις κάθε μέρα, να κουβαλάς τα βιβλία σου, να κάνεις ένα σωρό πράγματα.

Οπότε επένδυσες στη μόρφωσή σου. Μετά από αυτό βγήκες έξω και επένδυσες στο να βρεις μια δουλειά. Και τώρα, κάθε μέρα επενδύεις στην οικονομική σου ευμάρεια, έχοντας μια δουλειά, φροντίζοντας αυτή την επένδυση. Φέρνεις χρήματα στο σπίτι, προσπαθείς να τα επενδύσεις— οτιδήποτε! Αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είσαι επενδεδυμένος.

Κι ή ζωή σου είναι όπως είναι. Αλλά εσύ ξέρεις ότι χρειάζεσαι αυτή τη δουλειά για να συνεχίσουν να ’ρχονται τα χρήματα. Οπότε επενδύεις κάθε μέρα. Ξυπνάς το πρωί, πηγαίνεις στη δουλειά σου, φροντίζεις τα πράγματα, προσπαθείς να την κάνεις όσο καλύτερα μπορείς, κ.λ.π.

Το θέμα εδώ λοιπόν είναι ότι ξέρεις ότι έχεις να επενδύσεις σε κάτι, στη δουλειά σου, στους φίλους σου— το ίδιο και με τους φίλους, ο χρόνος που ξοδεύεις στο τηλέφωνο απαντώντας όλα τα τηλεφωνήματα των φίλων. Είναι η επένδυσή σου - είναι η επένδυσή σου, είτε επενδύεις σε ενέργεια, είτε επενδύεις σε χρόνο, επενδύεις!

Α, ναι, παρεμπιπτόντως, είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την ειρήνη. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τη δυνατότητα αυτής της ερήμου να ανθίσει. Έτσι δεν είναι; Πόσο επενδεδυμένος είσαι στην ειρήνη; Θέλεις την ειρήνη, έτσι δεν είναι; Πόσο επενδεδυμένος είσαι; Τι επένδυση κάνεις κάθε μέρα;

Θέλεις διαύγεια στη ζωή σου; Πόσο επενδεδυμένος είσαι στη διαύγεια; Θέλεις χαρά στη ζωή σου; Πόσο επενδεδυμένος είσαι στη χαρά; Θέλεις κατανόηση στη ζωή σου; Πόσο επενδεδυμένος είσαι στην κατανόηση της ζωής σου; Θέλεις να γνωρίσεις τον εαυτό σου; Πόσο έχεις επενδύσει στο να γνωρίσεις τον εαυτό σου;

Πώς επενδύεις; Τι έχεις κάνει για να φέρεις ειρήνη στη ζωή σου, για να φέρεις λίγη χαρά, μια αληθινή χαρά. Όχι το είδος της χαράς που πηγαίνεις με τους φίλους σου για λίγα λεπτά και πίνετε το κρασί και την μπύρα σας, ό,τι είναι αυτό που δείχνουν. Έχουν τις διαφημίσεις και δείχνουν τη μπύρα λέγοντας ότι δεν γίνεται καλύτερα από αυτό κι ύστερα όλοι ξυπνούν με πονοκέφαλο επειδή ήπιαν πολύ.

Όχι αυτού του είδους τη χαρά. Μιλάω για μια χαρά που πηγάζει από μέσα σου ως άνθρωπος, ως άνθρωπος. Όπου φτάνεις σ’ ένα σημείο στη ζωή σου όπου αρχίζεις να απολαμβάνεις τη ζωή και όχι όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου.

Βλέπετε τη διαφορά ανάμεσα στα δυο; Αρχίζεις να απολαμβάνεις την ίδια τη ζωή. Το πηγαινέλα αυτής της αναπνοής. Το ότι βρίσκεσαι σε αυτή τη Γη, το ότι είσαι ζωντανός, το ότι μπορείς να βλέπεις, να αισθάνεσαι. Όχι αυτό που αισθάνεσαι, αλλά να απολαμβάνεις το ότι αισθάνεσαι. Όχι να αγαπάς κάποιον, αλλά να απολαμβάνεις την αγάπη. Όχι το να απολαμβάνεις το άκουσμα ενός δίσκου, αλλά να απολαμβάνεις το ν’ ακούς.

Απολαμβάνεις το ν’ ακούς… Δεν μιλάω για απόλαυση ενός συγκεκριμένου πράγματος. Μιλάω για απόλαυση της ίδιας της ζωής.

Log In / Create Account
Create Account
Please select the option below that you used to create your account.

Don’t have an account?
Create Account

Accounts created using Phone Number or Email Address are separate. 
Create Account Using
  
First name

  
Last name

Phone Number


I have read the Privacy Policy and agree.


Show

I have read the Privacy Policy and agree.

Account Information
  • You can create a TimelessToday account with either your Phone Number or your Email Address. Please Note: these are separate and cannot be used interchangeably!

  • Subscription purchase requires that you are logged in with a TimelessToday account.

  • If you purchase a subscription, it will only be linked to the Phone Number or Email Address that was used to log in at the time of Subscription purchase.

Please enter the first name. Please enter the last name. Please enter an email address. Please enter a valid email address. Please enter a password. Passwords must be at least 6 characters. Please Re Enter the password. Password and Confirm Password should be same. Please agree to the privacy policy to continue. Please enter the full name. Show Hide Please enter a Phone Number Invalid Code, please try again Failed to send SMS. Please try again Please enter your name Please enter your name Unable to save additional details. Can't check if user is already registered Please enter a password Invalid password, please try again Can't check if you have free subscription Can't activate FREE premium subscription Resend code in 00:30 seconds We cannot find an account with that phone number. Check the number or create a new account. An account with this phone number already exists. Log In or Try with a different phone number.
Activate Account

You're Almost Done

ACTIVATE YOUR ACCOUNT

You should receive an email within the next hour.
Click on the link in the email to activate your account.

You won’t be able to log in or purchase a subscription unless you activate it.

Can't find the email?
Please check your Spam or Junk folder.
If you use Gmail, check under Promotions.

Activate Account

Your account linked with johndoe@gmail.com is not Active.

Activate it from the account activation email we sent you.

Can't find the email?
Please check your Spam or Junk folder.
If you use Gmail, check under Promotions.

OR

Get a new account activation email now

Need Help? Contact Customer Care

Activate Account

Account activation email sent to johndoe@gmail.com

ACTIVATE YOUR ACCOUNT

You should receive an email within the next hour.
Click on the link in the email to activate your account.

Once you have activated your account you can continue to log in

You haven't marked anything as a favorite so far. Please select a product Please select a play list Failed to add the product. Please refresh the page and try one more time.